2024 Godišnji Horoskop Strelac

godisnji horoskop strelac 2024

Sunce i Mars su u vašem znaku na početku 2024 godine, što bi moglo dovesti do emocionalnog vrhunca. Izbegavajte da donosite brze presude ili govorite bez razmišljanja o stvarima jer ove radnje mogu uticati na vaš lični i poslovni život.

Tokom prvog dela 2024 godine, nebeski Jupiter će biti u vašoj petoj kući, što će rezultirati poboljšanjem vaših romantičnih odnosa, povećanjem sreće i napretkom u vašim finansijskim poslovima.

Pozitivne vesti ili mogućnost da povećate svoju porodicu takođe mogu biti u planu. Posle 1. maja, Jupiter će se preseliti u vašu šestu kuću, gde bi mogao da donese zdravstvene probleme i nestabilnost u oblastima gde je Jupiter tradicionalno donosio dobre stvari.

Saturnov položaj u trećoj kući pružiće vam hrabrost i upornost tokom cele godine. Ove godine, prevazilaženje odlaganja može dovesti do važnih dostignuća.

Mogu se pojaviti prepreke u vašoj karijeri i možda ćete doživeti periode niske motivacije, ali morate se odupreti želji da se upustite u neefikasno ponašanje.

Porodična dinamika se može promeniti od početka godine. Početak godine može doneti određene poteškoće za osobe u braku, eventualno pogoršane konjunkcijama Marsa i Sunca, što bi moglo rezultirati svađama između partnera. Biti oprezan je od suštinskog značaja za sprečavanje ovih okolnosti. Bračni odnosi trebalo bi da se stabilizuju u poslednjem kvartalu godine.

Preduzeća su pozicionirana za uspeh, sa izgledima za napredovanje i mogućim prednostima iz javnog sektora. Sredina godine ima veliki potencijal za velika dostignuća.

Iako godina može početi sa većom potrošnjom, Venera i Merkur u dvanaestoj kući mogu učiniti potrošnju intenzivnijom. Bez obzira na to, Jupiterova pozicija tokom prve polovine godine će podržati ukupan uspeh održavanjem ravnoteže između prihoda i rashoda. Moguće je steći značajno bogatstvo u prvoj polovini godine. Važno je mudro upravljati nepotrebnim troškovima.

Očekuje se da će za Strelce zdravlje ostati umereno tokom cele godine. Jupiter, vladar vašeg znaka, useliće se 1. maja u šestu kuću, što može uticati na vaše zdravlje. Od ključnog je značaja da se briga o sebi stavi na prvo mesto i učestvuje u aktivnostima koje poboljšavaju blagostanje tokom ovog perioda.

Ove godine ćete naći iskrena prijateljstva i živeti u harmoniji sa njima, što će vam doneti sreću. Neće biti toliko vremena za poboljšanje doma jer ćete biti previše zauzeti.

Morate biti oprezni kada su u pitanju vaše zdravlje i finansije, posebno u prvom delu godine. Međutim, ova godina će vam ponuditi prilike da učite iz svojih grešaka, što će za vas biti presudno i sa ovom snagom moći ćete da kreirate prosperitetnu i uspešnu budućnost za sebe.

2024 Ljubavni Horoskop Strelac

Prvi deo 2024 godine će biti povoljan za Strelčeve u vezi. Jupiter, koji se nalazi u petoj kući vaše karte rođenja, uravnotežiće vaš romantični život. Ipak, na početku godine, Mars i Sunce će biti u vašem znaku, što će vas učiniti razdražljivijim. Vaši odnosi će zbog toga postati stresniji. Poslednji deo februara i prvi deo aprila biće odlični.

Vaš ljubavni život biće ispunjen srećom zbog blagodeti Merkura i Venere. Vaš ljubavni život će se suočiti sa izazovima zbog Saturnovog aspekta u vašoj petoj kući, ali prva polovina godine će biti povoljna jer će Jupiter biti u vašem petom polju. Venera će biti u vašoj petoj kući od aprila do maja, što će vam omogućiti izuzetno romantičan period.

Prema ovom članku, vi ćete ići iznad i dalje za svog partnera i učiniti sve što je u vašoj moći da ga učinite srećnim između 1. juna i 12. jula. Za to vreme vaši ljubavni odnosi će postati jači. Vi i vaš partner možete putovati na živopisne lokacije i uživati u dragocenom vremenu zajedno u 2024 godini.

2024 Karijera Horoskop Strelac

Što se tiče karijere u 2024, Strelci će ove godine imati mnogo uspona i padova. Osetićete izvesnu nelagodnost na poslu. Često ćete se osećati odmetnutim od svog posla. Takođe je moguće da se osećate demoralisano.
Imaćete utisak da mesto na kome radite nije pravo mesto za vas ili da posao koji vam je dodeljen ne odgovara vašem nivou veština. To će dovesti do frustracije, što će uzrokovati da se odvojite od svog posla i možda date otkaz.

Ovaj vremenski okvir može se desiti od aprila do avgusta. Stoga, budite oprezni i klonite se ove situacije ili ostanite na svom trenutnom poslu dok ne nađete drugi. U periodu od aprila do avgusta možete pronaći i novi posao.
Promena posla će biti korisna. Vaša karijera će imati velike koristi od meseca septembra. Možda ćete neočekivano dobiti značajno unapređenje tokom ovog perioda.

Prema horoskopu Strelca, imaćete podršku kolega, što će vam pomoći da se dobro snađete na poslu. Razmotrite njihova mišljenja ozbiljno. Iako ne biste trebali sve da im otkrivate, možete zatražiti njihovu pomoć, a oni će vam rado udovoljiti.

2024 Finansije Horoskop Strelac

Za Strelce prva polovina 2024 godine će se pokazati povoljnijom. Drugi deo godine će predstavljati neke izazove. Jupiter će aspektovati prvu kuću, kuću bogatstva ovo će smanjiti vaše probleme sa novcem. Donošenjem pravih izbora osiguraćete da vaša finansijska situacija ostane jaka.

S druge strane, kada se Jupiter početkom maja useli u šesto polje, vaši troškovi će se povećati. To će vas primorati da nadgledate i obuzdavate svoju potrošnju. Ove godine morate da uravnotežite svoje prihode i troškove. Moraćete da uložite malo posla na početku godine da biste to postigli, inače bi se mogli pojaviti problemi.

2024 Poslovni Horoskop Strelac

Godišnji Horoskop Strelca za 2024. kaže da će oni Strelci u poslovnom svetu imati dobar početak godine. Zbog uticaja Sunca i Marsa na sedmo polje vaše karte rođenja, napredovaćete u poslu, a državni sektor će vam pomoći da postignete uspeh i rast. Ova godina će ponuditi značajne prednosti ako je vaša kompanija uključena u državni sektor ili u snabdevanje robom.

Ove godine možete naići na poteškoće u aprilu, avgustu i od novembra do decembra. Stoga, da biste unapredili svoje poslovanje, trebalo bi da budete oprezni, budni i otvoreni za nove mogućnosti.

1. jula, sredinom godine, imate priliku da upoznate svakog posebnog ko bi mogao da pomogne vašem poslovanju da raste. 2024 je vreme za plaćanje zaostalih poreza, ako to ne učinite, poresko odeljenje vam može poslati obaveštenje. Za vaš posao, sredina godine je vreme velikog uspeha.

2024 Porodični Horoskop Strelac

Sa Saturnom u trećoj kući, što ukazuje na uspone i padove sa braćom i sestrama, godina će početi malo slabije. Situacije u porodičnom životu će varirati. Važno je da provodite vreme sa svojom porodicom i da je ne zanemarite. Morate shvatiti šta im je potrebno. Morate platiti određene kućne troškove da biste izbegli da stvari odu na lošu stranu.

Zbog uticaja Sunca i Marsa na drugu kuću vaše karte rođenja, februar i početak marta biće malo stresni. To će vas navesti da govorite s gorčinom, a to će postaviti scenu za porast napetosti i sukoba.

Nakon toga, stvari će postepeno ići nabolje, ali opet, kada Mars prođe kroz vaše četvrto polje, tokom ovog vremena u kući će biti više stresa, a neko iz kuće može iskusiti lošije zdravlje. Stoga, morate biti svesni zdravstvenih problema i po potrebi potražiti savet lekara.

Posle toga će stvari progresivno ići na bolje. Posle maja, kada Jupiter uđe u šesto polje natalne karte, porodični imovinski sporovi mogu da isplivaju na površinu. Dakle, u ovom trenutku morate biti strpljivi.

2024 Bračni Horoskop Strelac

Za bračne parove početak godine će biti slab. Prva kuća vaše karte rođenja imaće Sunce i Saturn, što će aspektovati sedmu kuću i možda izazvati napetost između vas i vašeg životnog partnera. Vaše postupke će karakterisati bes, koji bi mogao da uništi vašu vezu. Izbegavajte da steknete naviku da se svađate oko nebitnih stvari.

Nakon toga, Mars i Sunce će biti u vašoj drugoj kući, što znači da vas očekuje stresan period do sredine marta i mogućnost da vaš životni partner ima zdravstvenih problema. Konstruktivnim razgovorima i zajedničkim radom na rešavanju problema možete sprečiti sukobe.

Venerin uticaj na sedmo polje vaše karte rođenja od juna do jula smanjiće stres i povećati ljubav između vas i vašeg supružnika. Vaša sposobnost da se ponašate u skladu sa svojim životnim partnerom biće vam od koristi u upravljanju partnerstvom.

Na kraju godine imaćete veoma srećan bračni život. Moći ćete da razumete jedno drugo i da preduzmete mnoge radnje kako biste drugu osobu učinili srećnom.

2024 Zdravlje Horoskop Strelac

Godina koja je pred nama biće tipična po pitanju zdravlja. Trebalo bi da budete oprezni u suprotnom, rizikujete da se razbolite od sezonskih bolesti i promena vremena. Izbegavajte pušenje ako ne želite da imate problema ove godine.

Očekuje se da će se Jupiter, vladar vašeg zodijaka, preseliti u šestu kuću vaše karte rođenja, gde ćete možda doživeti pad zdravlja. Obratite pažnju na svoje varenje i stomak. Jedite nešto lagano i lako svarljivo. Pijte puno vode i drugih tečnosti da se ne razbolite. Uspostavite redovan dnevni raspored i sve će doći na svoje mesto.

Slični Članci