2024 Godišnji Horoskop Škorpija

godisnji horoskop skorpija 2024

Za osobe rođene u horoskopskom znaku Škorpija, naredna 2024. godina obećava nove početke. Venera i Merkur su početkom godine u vašem znaku, zbog čega ćete se osećati optimistično. Biće te privlačiti ljudima zbog vašeg držanja i zadivljujućeg šarma, koji će vas učiniti centrom pažnje.

Do 1. maja, Jupiter, blagotvorna planeta, ostaće u šestom polju, što povećava mogućnost zdravstvenih problema i povećane potrošnje. Međutim, nakon toga će biti u sedmoj kući, što će pomoći da se smanje teškoće i podstakne mirni odnosi kako u braku, tako iu međuljudskim odnosima. Budite oprezni da ne donosite nagle odluke zbog kojih ćete kasnije požaliti.

Prema godišnjem predviđanju, osobe Škorpije treba da očekuju sreću u romantičnim vezama početkom godine. Romantična osećanja će biti pojačana smeštajem Merkura i Venere u prvo polje. Emocionalne veze će ojačati kao rezultat vaše revnosti i spremnosti da idete iznad i dalje za svog partnera.

Okrenuvši se sada vašem profesionalnom životu, stabilnost će biti vrhunac vaše karijere u narednoj godini. Ako uložite mnogo truda u svoj trenutni posao, stvari će dobro funkcionisati, a povremeno bi moglo da dođe do promene posla. Ako želite, možete da promenite posao kad god vam to najviše odgovara, a prilike za unapređenja se mogu pojaviti u oktobru.

Predviđa se da će ova godina biti prilično uravnotežena u pogledu porodične dinamike. Preporučljivo je razgovarati s drugima na pažljiv način jer upotreba grubog jezika može oštetiti odnose. Osobe Škorpije će imati plime i oseke u svojim brakovima tokom cele 2024 godine.

Merkur i Venera su početkom godine u sedmom polju, što je dobar znak, ali je Jupiter do 1. maja u šestom polju, što bi moglo da umanji izglede za brak. Stoga se očekuje da će se uslovi postepeno poboljšavati.

Položaji planeta u 2024 godini imaju moć da promene životne okolnosti i kurs. Biće vam nekoliko šansi da finansijski napredujete. Prema predviđanju, godinu ćete započeti sa više troškova nego što je potrebno, ali kako godina bude odmicala, ti troškovi će opadati i vi ćete finansijski ojačati.

Prema prognozi za 2024 godinu, vaše šanse za uspeh se povećavaju ako razmislite o proširenju postojećeg poslovanja ili pokretanju novog počevši od maja 2024 godine.

2024 Ljubavni Horoskop Škorpija

Godina će početi na veoma pozitivan način. Na početku godine, Merkur i Venera će i dalje biti u vašoj prvoj kući i to će vas primorati da se suočite sa izazovima u vašem romantičnom životu. Doživećete neobuzdanu ljubav i bićete spremni da učinite sve za svog partnera.

Pričaćete veliko, ali biće vam teško da ispunite ta velika obećanja; u suprotnom, vaš voljeni može postati ljut na vas. Ali prema predviđanju za 2024, vi i vaš partner ćete imati savršen sklad i vaša ljubav će rasti. Imate dobre šanse da doživite novu romansu u svom životu.

Vaš partner može imati zdravstvene probleme i psihički napor tokom prve polovine 2024 godine. Tokom ovog perioda, pružite svom partneru veliku podršku i izbegavajte besmislene svađe jer bi one mogle naštetiti vašoj vezi. Period nakon ovoga će verovatno biti veoma povoljan.

Mart i meseci od avgusta do septembra pomoći će da produbite ljubav u vašoj vezi i učinite da oboje izgledate kao da ste ponovo zaljubljeni. Ako postoji želja za venčanjem, ta želja se može ostvariti kada Jupiter, gospodar pete kuće, sedne u vašu sedmu kuću 1. maja. To će vam omogućiti da se venčate sa svojom voljenom tokom druge polovine godine.

2024 Karijera Horoskop Škorpija

Kada je u pitanju vaša karijera, ove godine ćete morati da uložite isto toliko posla. Vaša karijera će imati stabilnost. Pošto ćete imati koristi od posla koji radite, želeli biste da nastavite da ga radite, iako će vas planetarni položaji motivisati da promenite posao.

Međutim, Saturn će nastaviti da nadgleda vaše šesto i deseto polje dok ostaje u četvrtoj kući, što će vam pomoći da se osećate sigurno i da ostanete fiksirani u svojoj karijeri.

Pored toga, tranzit Jupitera u sedmoj kući će ići u vašu korist. Nakon promene posla, možda ćete imati dobar uspeh tokom ovog vremena i dobiti unapređenja za posao od avgusta do oktobra. Saturnova naklonost će prouzrokovati da vaši rivali izgube posao, stavljajući vas u jaku poziciju.

U aprilu, tranzit boga Sunca kroz šesto polje predstavlja obezbeđivanje istaknutog položaja u radnom okruženju. Povećavaju se i mogućnosti dobijanja posla u vladi. Nakon ovoga, postoji šansa da će i avgust dati pozitivne rezultate.

2024 Finansijski Horoskop Škorpija

Finansijski, godina će biti obećavajuća. Jupiter, može predstavljati neke poteškoće tokom prve polovine godine zbog svog smeštaja u šestu kuću. Upravljanje finansijama mora biti glavni fokus. Zbog smeštanja Marsa i Sunca u drugu kuću, početkom godine može doći do finansijskih poteškoća.

Izbegavanjem poteškoća, vaša finansijska situacija će se poboljšati. Jupiterov ulazak u sedmu kuću će od maja pa nadalje aspektovati vašu prvu, treću i jedanaestu kuću, podstičući vas da radite više i potencijalno dovesti do finansijske stabilnosti.

2024 Poslovni Horoskop Škorpija

Poslovno gledano, početak 2024 godine će biti odgovarajući. Ustrajaćete u svojim naporima da razvijate svoju kompaniju na pozitivan način. Saturn će se preseliti iz porodice u četvrtu kuću, gde će vas podsticati da uspete u poslovnim poduhvatima. Korist za one koji rade u građevinarstvu biće ogromna.

Osim toga, dodatne beneficije dobiće oni u obrazovnom sektoru i zaposleni u informacionim tehnologijama. Od marta do maja, u pojedincu će vladati napetost. Višak troškova koji u ovom periodu imate neće biti dobri za vaše poslovanje. Takođe morate obratiti pažnju na zdravstvene probleme zaposlenih. Od maja pa nadalje, biće šanse za uspeh u poslovnom životu.

Vaše poslovanje se takođe može proširiti tokom ovog perioda ili ako želite da pokrenete posao u novom pravcu ili započnete novi posao, onda to možete učiniti nakon maja. Šanse za vaš uspeh biće značajne. Vaše poslovne ambicije 2024 godine mogu biti veoma dobro ispunjene, zbog čega ćete biti puni novih ideja, a njihov pozitivan uticaj će doprineti i vašem poslu.

2024 Porodični Horoskop Škorpija

Što se tiče porodica, godina će biti prosečna. U porodici će vladati sloga, članovi porodice će se dobro slagati. Zdravstveni problemi vaše majke bi trebalo da se smanje, počeće da se oseća bolje i njeni zdravstveni problemi će nestati.

Reći nešto štetno svojoj porodici može biti štetno. Nastojte da se klonite ovoga. Pomozite svojoj braći i sestrama između februara i marta; biće im to potrebno jer mogu naići na poteškoće tokom ovog perioda, što može dovesti do zdravstvenih problema.

Od avgusta ćete provesti veoma srećan život sa porodicom i od toga će vam porodični život biti samo bolji.

2024 Bračni Horoskop Škorpija

Osobe u braku mogu imati mnogo uspona i padova ove godine. Venera i Merkur, koji se trenutno nalaze u vašem prvom polju, početkom godine će aspektovati vaše sedmo polje, što će ublažiti tenzije između vas i vašeg supružnika. Romantika i naklonost jedno prema drugom će rasti.

U potpunosti ćete uživati u svom braku, ali na početku godine, Mars i Sunce će i dalje biti u vašoj drugoj kući. To bi moglo dovesti do toga da se ponašate grubo i kasnije postanete ogorčeni. Kontrolisanje će biti presudno, inače bi veza mogla da pati.

Nakon ovoga ćete postepeno postati zaokupljeni svojim poslom. Zapamtite da je provođenje vremena sa svojom porodicom i životnim partnerom ključno. Porodični sukobi mogu uticati na vaš brak u aprilu i martu.

Vaš životni partner može da se razboli u periodu od maja do jula i do oktobra, tako da ćete morati da obratite posebnu pažnju na njegovo/njeno zdravlje tokom ovog perioda.

Vodite računa jer njihovo ponašanje takođe može postati razdražljivije i agresivnije. Pokušajte da svoj brak učinite srećnim tako što ćete voditi ljubavne razgovore. Kao rezultat, vas dvoje ćete izgledati izuzetno zadovoljni.

Od tog trenutka pa do kraja godine, vaš brak će doživeti divne slučajnosti. Možda ćete proširiti porodicu u prvoj polovini 2024 godine i dobiti drugo ili treće dete. Oni koji su u prvoj godini braka posebno imaju šanse za proširenje porodice u poslednja tri meseca 2024.

2024 Zdravlje Horoskop Škorpija

Početkom godine, pošto je Jupiter u vašoj šestoj kući, a Saturn je u aspektu, trebalo bi da se u potpunosti fokusirate na svoje zdravlje. Kao rezultat toga, problemi sa stomakom i probavnim sistemom mogu biti glavni izvor problema. Pored toga, može doći do infekcije povezane sa vodom koja može uticati na stomak i dovesti do bolesti povezanih sa stomakom.

Mars će aspektovati vaše treće do šesto polje između 5. februara i 15. marta, prema horoskopu Škorpije, to bi moglo dovesti do smanjenja bolesti.

Od 26. avgusta do 20. oktobra, Mars je u vašem osmom polju tokom svog tranzita. On će vam pomoći u teškim vremenima, ali može imati i negativne posledice po zdravlje. Dobro vodite računa o svom zdravlju jer možete imati problema sa krvnim pritiskom i toksinima u organizmu.

Slični Članci