2024 Godišnji Horoskop Devica

godisnji horoskop devica 2024

Prema godišnjem horoskopu Device, ovogodišnje kretanje nebeskih tela znači da treba posvetiti posebnu pažnju zdravlju. Razvijanje dobro zaokruženog i uređenog načina života i praćenje svakodnevnih rutina koje vas ohrabruju će vas postaviti za uspeh u svemu što radite.

Dostignuća u karijeri mogu biti vredna pažnje pod Saturnovim položajem. Jupiter će biti u vašoj osmoj kući od početka godine do 1. maja, podstičući optimističan pogled na duhovna i verska pitanja.

Ali pazite na nepotrebne troškove i prepreke na poslu. Posle 1. maja, Jupiter će se preseliti u vašu devetu kuću, signalizirajući početak uspešne faze u svim vašim nastojanjima. Izgledi za ohrabrujuće vesti u vezi sa decom takođe bi se mogli pojaviti.

Osobe horoskopskog znaka Device će na početku godine doživeti različite rezultate u vezi sa romantičnim vezama. Postaje vam važno da kontrolišete svoje emocije jer razgovor sa partnerom bez dovoljno razmišljanja može izazvati napetost u vašoj vezi.

Planetarni efekti zvezda poput Sunca i Marsa manifestovaće se u četvrtoj kući početkom godine. Postoji šansa da će to stvoriti porodične svađe, koje bi onda mogle uticati na vaš ljubavni život.

Merkur i Venera u trećoj kući pomoći će vam da uspostavite mirne veze sa prijateljima tokom prvog dela godine. Možda čak i uspostavite poseban odnos sa nekim.

Oduprite se iskušenju da napravite prečice i donesete hitne odluke. Promišljen pristup je ono što će zapravo pokrenuti vaše poslovne napore napred.

Predviđaju se pozitivni pomaci u vašim finansijskim poslovima zbog planetarnih uticaja, koji će doneti povoljne finansijske ishode. Da biste otvorili vrata finansijskom napretku, budite oprezni i smanjite nepotrebnu potrošnju.

Jupiter će biti u osmoj kući do 1. maja, čija će prva polovina biti u devetoj kući; ovo će povećati vašu sklonost ka dobrotvornim davanjima i verskim aktivnostima. Jupiterov uticaj će vas naterati da idete na verska okupljanja i donosite moralne odluke.

2024 Ljubavni Horoskop Devica

Kada je reč o romantičnim vezama, početak 2024. biće osrednji za rođene Device. Morate naučiti da regulišete svoja osećanja i da se uzdržite od toga da svom partneru kažete bilo šta što mu se neće dopasti. Moguće je da će pomisliti da krijete nešto, što bi moglo da dovede vaš romantični život u opasnost.

Februar i mart će biti slabiji meseci za vašu romantičnu vezu, a vi ćete imati mnogo prilika da idete na nove sastanke. Imaćete mogućnost da promenite partnera, ali ćete se teško odlučiti na prekid trenutne veze.

Ako vaša veza izdrži ovaj turbuletan period može se desiti da napravite sledeći korak ka venčanju u drugoj polovini godine i učinićete sve što je u vašoj moći da to i ostvarite.

2024 Karijera Horoskop Devica

Tokom cele godine Saturn će biti u šestom polju, a početkom godine Sunce i Mars će biti u desetom polju, što će dovesti do povoljnih okolnosti u vašoj karijeri. U praksi ćete uložiti mnogo truda. Zahvaljujući blagoslovima Saturna, vaš posao će ostati stalan i napredovaćete na putu karijere.

Visoko ćete ceniti marljivost i svu svoju pažnju posvetiti svom poslu. Vaš rad će biti blagosloven ovim. Prva polovina godine će i dalje biti fantastična i imaćete mnogo prilika da pokažete svoje sposobnosti.

Međutim, kada Mars i Saturn prođu kroz vašu šestu kuću u martu i aprilu, imaćete dosta poteškoća na poslu. Dakle, morate biti oprezni i zaštititi se od zavera. Vaši protivnici mogu pokušati da preduzmu akciju protiv vas tokom ovog perioda.

Bićete na čistom u aprilu i maju, kada ćete imati više vremena da uglačate svoj rad. Međutim, jun je kada ćete morati još jednom da budete oprezni. Ne govorite svima sve što osećate, sakrijte neke delove sebe. Vaše tajne treba da ostanu takve kako biste sprečili da ih neko zloupotrebi.

U 2024 biće stvorene okolnosti za promenu vašeg posla. U slučaju da je vaš rad prenosiv, vaš prenos se može desiti tokom tog vremena. Za vaš posao period posle avgusta biće povoljniji.

Imate sposobnost da dobro završite svoj posao i vaša karijera će imati koristi od toga.

2024 Finansijski Horoskop Devica

Biće mnogo uspona i padova u finansijskoj situaciji. Morate prevazići svoje finansijske poteškoće. Neće vam ići u prilog jer je Jupiter je u osmoj kući do 1. maja. Stoga morate biti oprezni kada upravljate svojim finansijama.

Ali povremeno će vam kretanje Venere i Merkura u sredini pomoći da smanjite rizik povezan sa vašim finansijama. Samo budite izuzetno oprezni kada ulažete.

Nove prilike za uspeh imaćete posle 1. maja, kada će Jupiter proći kroz devetu kuću vaše karte rođenja, a Saturn u šestu. Tada biste nastojali da postanete finansijski jaki u poslovnom i drugim sektorima, preuzimajući rizike u skladu sa svojom finansijskom situacijom.

Device koje se bave biznisom moraju uložiti kapital, a da biste to uradili, morate imati solidan finansijski položaj. U drugoj polovini godine Device koji rade ostvariće dobre rezultate, a ojačaće i njihovo materijalno stanje.

2024 Poslovni Horoskop Devica

Prema vašem poslovnom horoskopu Device, 2024. će biti godina za vašu kompaniju. Ova godina omogućiće vam da razmišljate kreativno i inovativno kako biste transformisali svoju kompaniju.

Vi ćete drugačije pristupiti stvarima. Ovo će pokrenuti novu revoluciju u vašoj kompaniji, ali rizikujete da povredite svog poslovnog partnera i druge bliske odnose tako što ćete ih često ignorisati. Vaš posao će patiti zbog toga. Ako želite da izgradite uspešan posao, potrudite se da izbegnete ovu okolnost.

Ove godine ćete morati da uložite značajnu količinu obrtnog kapitala jer će to povećati prihod vaše kompanije i omogućiti vam da preduzmete nove inicijative za proširenje vašeg biznisa i sprovedete nove planove u delo.

Biće mnogo uspona i padova u aprilu i maju. Ne bi trebalo da donosite nikakve značajne odluke jer se možete osećati pod stresom. Od avgusta do novembra biće profitabilno vreme za vašu kompaniju.

Pored toga, upoznaćete neke jedinstvene poslovne ljude koji će uticati na vaš posao na značajan način i utrti put za budući uspeh.

2024 Porodični Horoskop Devica

Prema horoskopu za Device, 2024. porodični odnosi će početi malo slabo. Četvrta kuća vaše karte rođenja, gde se nalaze Mars i Sunce, pojačaće sukob među članovima porodice. Stres i svađe među članovima porodice mogu se povećati.

U prvim mesecima morate voditi računa o zdravlju svoje majke. Tokom prve polovine godine, zdravlje majke može biti ranjivo i postoje naznake stresa u porodici. Stoga morate biti više oprezni kada su u pitanju ove dve teme.

Avgust i april su dobro vreme za očekivati porodične svađe. Nakon toga, stvari će krenuti na bolje, a članovi porodice će početi da se slažu jedni s drugima.

Vaša braća i sestre će imati stav pun ljubavi prema vama od početka godine. Od marta do aprila budite malo oprezni i razboriti. Vaš odnos sa njima će nakon toga ostati prijateljski.

2024 Bračni Horoskop Devica

Za oženjene device, prva polovina godine biće puna uspona i padova. Na stresan bračni život ukazuju Sunce i Mars u četvrtom polju, Saturn u šestom polju, Jupiter u osmom polju. Biće vam teško da upravljate svojim bračnim životom.

Ove godine će se desiti mnogo događaja zbog kojih će se problemi između vas dvoje češće javljati, ali morate koristiti svoju mudrost da biste izbegli ove probleme.

Jupiter će aspektovati vašu prvu kuću dok se nalazi u vašoj devetoj kući tokom druge polovine godine, pomažući vam u donošenju mudrih odluka. Kao rezultat toga, postepeno ćete imati manje problema u svom bračnom životu, jer možete sa lakoćom reći šta je dobro, a šta loše.

Između marta i juna, trebalo bi da vodite posebnu pažnju da sprečite da se svađa između vas i vašeg životnog partnera pogorša. Ako to ne uradite, to bi moglo dovesti do razvoda i zahtevati pravni postupak. Nakon toga, vaš bračni život će se postepeno poboljšavati i dogodiće se pozitivne promene.

Okolnosti za ljubav između vas dvoje će se uspostaviti u julu i avgustu, kao iu novembru, zbližavajući vas jedno drugom. Udvaraćete se jedno drugom i iskreno ćete pokušati da rešite sve probleme u vašem braku. Kao rezultat toga, vaš brak će postati zreliji i snažniji.

2024 Zdravlje Horoskop Devica

2024 posebnu pažnju treba posvetiti svom zdravlju jer vam kretanje i tranziti planeta ne idu u prilog. Možda ćete imati problema sa mentalnim zdravljem.

Šesta kuća vaše natalne karte, gde se nalazi Saturn, ojačaće vaš imunitet, ali može izazvati i više zdravstvenih problema između. Stoga, morate voditi disciplinovan način života i biti oprezni da ne napravite bilo kakve greške koje bi mogle dovesti do zdravstvenih problema.

Zbog Saturnovog aspekta u istoj kući, Jupiterov položaj u osmoj kući vaše karte rođenja ne utiče povoljno na vaše zdravlje. Možete imati problema sa pečenjem u očima, bolom u nogama ili očnim bolestima.

Morate biti oprezni u vezi sa stomačnim bolestima. Ove godine možete doživeti jak gastritis, bol u stomaku, akutni slučaj trovanja hranom. Da biste se namerno držali distanci od ovih problema, pratite zdravu ishranu i redovno vežbajte.

Iako će u drugoj polovini godine doći do smanjenja zdravstvenih problema i dalje morate da preduzmete dodatne mere predostrožnosti da biste održali svoje zdravlje tokom cele godine.

Slični Članci