2024 Godišnji Horoskop Blizanci

godisnji horoskop blizanci 2024

Planetarna poravnanja 2024 ukazuju na pozitivan početak godine za vas. Jupiter u jedanaestoj kući doneće vam mnogo sreće i znatno poboljšati finansijsku situaciju. Što se tiče ljubavi, ljubavna nastojanja će nastaviti da cvetaju, a problemi u bračnim vezama treba da opadaju.

Vaša sreća će rasti kao rezultat Saturnovog smeštanja u kuću sudbine, vladara sreće. Ovo će rezultirati rešavanjem otvorenih pitanja i dugoročnim uspehom, poboljšavajući vaš položaj u društvu. Porodični život može doživeti poremećaje, što može izazvati fizičke probleme.

Prema godišnjem horoskopu za 2024., Sunce i Mars će se početkom godine nalaziti u sedmoj kući, što bi moglo dovesti do povećanog stresa u brakovima i promena u vašim poslovnim poduhvatima. Početkom godine Merkur i Venera su u šestom polju, što bi moglo da ubrza trošenje. Stavljanje vašeg zdravlja na prioritet je ključno za vaš ukupni napredak.

Početak godine može biti malo osetljiv po pitanju zdravlja. Biće ključno sprečiti probleme kao što su infekcije grudnog koša i uznemireni stomak. Mogu se pojaviti i zdravstveni problemi, jer zdravstveni problemi imaju godišnji obrazac uspona i padova.

2024. će biti veoma uspešna godina za Blizance s obzirom da će Jupiter biti u njihovoj 11. kući na karti rođenja. Za to vreme biće dosta novca. Doći će do porasta romantičnih veza i mogućnosti za samce da se venčaju.

Kao gospodar vaše sudbine, Saturn će ostati na vašoj srećnoj lokaciji, jačajući vašu sudbinu i nastavljajući sve planove koji su stavljeni na čekanje. Planovi koji su zaglavili će se pokrenuti i uspećete.

Počevši od 2024. godine, kada su Sunce i Mars u sedmoj kući vaše karte rođenja, verovatno ćete naići na neke uspone i padove u karijeri i braku. Na početku godine, Merkur i Venera su u šestoj kući vaše karte rođenja, što će povećati vašu potrošnju.

Tokom cele godine, trebalo bi da posvetite mnogo razmišljanja o svom zdravlju i upravljanju novcem.

2024 Ljubavni Horoskop Blizanci

Jupiterov aspekt učiniće vašu ljubav čistom i nevinom. Razvićete se u iskrenog i pouzdanog partnera koji će učiniti sve što je u vašoj moći da održite vezu.

Vi i vaš partner ćete dati prioritet vašoj vezi i imati visok nivo međusobne koordinacije. Ovo će ući u istoriju kao savršena ljubavna veza, tokom koje oboje uživate i podjednako cenite jedno drugo.

Mesec od avgusta do septembra će se pokazati kao veoma povoljan za vašu romantičnu vezu. Zajedno ćete ići na putovanje na daljinu i provesti kvalitetno vreme sa svojom partnerkom dok prihvatate romantiku koja dolazi sa tim.

Vreme provedeno zajedno biće presudno, a ove godine ćete odlučiti da želite da vaš partner bude vaš životni partner. Mart je mesec za oprez, ali poslednji kvartal godine će biti povoljan i ojačaće vašu vezu. Trebalo bi da se ponašate kako treba tokom ovog vremena kako biste sprečili klevetu.

Ako nekoga zaista volite, ponašajte se časno i iskreno u vašoj vezi. Ovo će poboljšati granice i poštovanje jedno prema drugom između vas dvoje. U februaru imate mogućnost da zaprosite svog partnera da se oženi vama, ali on/ona može reći ne.

Treba sačekati do sredine godine, ali ne morate odustati. Možda ćete biti uspešni u avgustu, a oktobar će biti odličan mesec nakon toga.

2024 Karijera Horoskop Blizanaci

Imaćete uspešan početak godine i uspeh u karijeri. Brzo ćete završiti svoj posao, što će vam dati prednost u odnosu na druge kada vas uporede. Moguće je da ćete dobiti unapređenje između kraja marta i kraja aprila.

Možete putovati u drugu državu ili zemlju nakon maja ako je to potrebno za vaš posao. Biće vam u korist da postanete fokusiraniji i pažljiviji prema svom poslu.

Prema horoskopu za karijeru Blizanaca za 2024., očekuje se da ćete naići na nove izglede za zapošljavanje od 7. do 31. marta i od 18. septembra do 13. oktobra. Ako želite da promenite karijeru, sada je pravo vreme za to. U maju postoji šansa da se vaše radno okruženje promeni.

Godina će početi dobro, ali da biste izbegli probleme, morate održavati prijateljske odnose sa svojim višim nadređenim.

2024 Finansijski Horoskop Blizanci

Aspekt Saturna u devetom polju i Jupiteru u jedanaestom polju učiniće vas finansijski jakim, prema horoskopu Blizanaca 2024. Novac neće biti problem za vas jer će postojati dosledan tok, ali vam je i dalje potreban da upravljate i čuvate svoje finansije jer može doći do sporadičnih skokova u potrošnji.

Kada se Jupiter useli u 12. polje vaše natalne karte 1. maja 2024., počeće vaši redovni troškovi. Možete očekivati da će vam troškovi rasti kako godina odmiče.

Saturn će vam doneti stalnu finansijsku podršku, ali ipak morate biti oprezni. Izbegavajte bilo kakve finansijske rizike u februaru i martu. Najbolje vreme za zaradu i ulaganje je od aprila do juna. Uspećete da postignete dobro finansijsko upravljanje.

2024 Poslovni Horoskop Blizanci

Efekti Sunca, Marsa, Merkura i Venere će izazvati uspone i padove u vašem poslu, tako da morate oprezno započeti godinu. Treba izbegavati nesuglasice sa vašim poslovnim partnerom jer će to naštetiti vašoj kompaniji.

Zapamtite da ćete morati da savladate mnogo prepreka između januara i marta, tako da ćete morati da nastavite oprezno i korak po korak.

Stvari će biti bolje počevši od aprila. Primetićete da su stvari počele da se slažu malo po malo, a vaša kompanija će rasti. Jupiter će se takođe preseliti u dvanaestu kuću 1. maja, što sugeriše da možete dobiti od međunarodnih kontakata za svoj posao.

Prema horoskopu Blizanaca za 2024. biće prilike za poslovna putovanja u inostranstvo, a ovo je dobar trenutak da razvijete svoju kompaniju ako to želite.

Vaše poslovanje će izuzetno napredovati od 31. marta do 24. aprila jer ćete imati značajnu priliku koja će dovesti do poslovnog uspeha.

Nakon toga, od 13. oktobra do 7. novembra, budite oprezni pri obavljanju poslova. Ako uradite bilo šta nedolično, mogli biste završiti na sudu. Decembar će se pokazati kao uspešan mesec.

2024 Porodični Horoskop Blizanci

Tvojim roditeljima je potrebna tvoja nega jer bi mogli imati zdravstvenih problema 2024. Manje harmonije u porodicama dovešće do problema poverenja, a porodični sukobi se povremeno mogu pojaviti. Da biste to sprečili, potrebno je da se posavetujete i konsultujete sa svojom porodicom.

Od aprila do avgusta sve će se srediti i svi će živeti u slozi. Međutim, u septembru bi imovinski sporovi mogli ponovo izbiti na površinu i izazvati stres za porodicu. Biće vam u korist što ćete poslušati i dati prednost svojoj braći i sestrama.

23. aprila, kada Mars uđe u vaše deseto polje, zdravlje vaše majke će se pogoršati za to vreme. Zato joj posvetite dodatnu pažnju. Za to vreme pokazaće naklonost, ali može doći do svađa oko trivijalnih stvari.

2024 Bračni Horoskop Blizanci

Na početku godine možete se veriti. Jupiterova naklonost će vam omogućiti da se venčate sa osobom koju ste izabrali zbog povoljnih bračnih okolnosti. Početak godine će biti malo slabiji ako ste u braku.

U vašoj natalnoj karti, sedmu kuću će zauzeti Mars i Sunce. Biti u sedmoj kući će spasiti vezu bez obzira na Jupiterov aspekt. Međutim, Sunce i Mars u istoj kući će otežati i dovesti do čestih svađa.

Horoskop za Blizanci 2024. kaže da treba da se ponašate učtivo i da se uzdržite od uvredljivih reči koje možete reći svojoj tazbini. Trebalo bi da sprečite i nadolazeću svađu.

Posle toga će stvari krenuti na bolje i moći ćete da ubedite svog životnog partnera u vrednost postojanja oba partnera u braku. Oboje ćete se naizmenično brinuti o svom potomstvu i obavljati porodične dužnosti.

Oboje imate mogućnost da idete na putovanje. Ovo će vam vratiti energiju, osigurati da provodite dovoljno vremena zajedno i ublažiti svaku napetost koja je možda nastala.

Vaš bračni život će biti srećan za vas. Ove godine svom životnom partneru možete kupiti veliki poklon ili nešto zaista korisno, imajući na umu njihove potrebe.

2024 Zdravstveni Horoskop Blizanci

Prema horoskopu Blizanaca za 2024. godinu, godina će početi malo slabo. Sa Venerom i Saturnom u šestom polju i Marsom u sedmoj kući, doći će do porasta zdravstvenih problema. Vaš način života bi vas mogao razboleti. Može doći do oboljenja pluća ili infekciju grudnog koša.

Možda imate problema sa anksioznošću, probleme sa mentalnim zdravljem, čireve u ustima i infekcije zuba. Nedostatak sna može imati negativne efekte na vas.

Horoskop za Blizanci 2024. predviđa da će se od maja do avgusta vaše zdravlje znatno poboljšati. Vaša dnevna rutina će takođe postati bolja. Nakon toga, možda ćete imati probleme sa očima i bol u nogama u oktobru i novembru, ali ovi simptomi će nestati u decembru.

U oblasti zdravlja, 2024. će biti godina uspona i padova. Zato bi bilo bolje da svoje zdravlje stavite na prvo mesto i da se zdravo hranite. Vaše zdravlje će se poboljšati kao rezultat toga.

Slični Članci