Vaga Godišnji Horoskop 2023

vaga horoskop 2023

Horoskop Vaga za 2023. predviđa da će vam Saturn pomoći u naporima da napredujete, a u prva tri meseca 2023 ćete doživeti značajne pobede. Vaše radno opterećenje će se tada povećati zbog složenosti vašeg posla i vaše rastuće liste obaveza.

Jupiter vam, na sreću, daje do sredine maja da zadržite raspoloženje i staloženo držanje. Kasnije tokom godine biće potrebno više rada, ali nećete oklevati da donosite odluke u skladu sa okolnostima. Održavajte svoj kurs i pokažite svoju odlučnost!

Ljubavni Godišnji Horoskop Vaga 2023

Tokom prvog tromesečja, bićete ispunjeni entuzijazmom zaljubljenog tinejdžera. U martu će vaš šarm i strast ili dovesti do ekstaze ili braka. Posle tihog marta, aprila i juna, tada ćete se neprestano kikotati od oduševljenja.

Pored toga, verovatno su na rasporedu strastveni sastanci i venčanja! U julu će se desiti intrigantne stvari, u avgustu ćete zablistati, a u septembru ćete se mnogo svađati pre nego što se možete dogovoriti oko bilo čega.

U novembru, Kupidon će nadoknaditi sve potencijalne nezgode u oktobru. Ipak, u decembru se potrudite da podstaknete komunikaciju kada dođe do malih nesporazuma.

Vaga Godišnji Horoskop Porodica i Prijatelji

Prema horoskopu Vaga za 2023. godinu, često ste u skladu sa svojim najmilijima jer volite da date sve od sebe kada ste raspoloženi, zbog čega niste brzi da oprostite kada ste razočarani. U julu ste u iskušenju da pravdu stavite na prvo mesto i prekinete prijateljstvo.

Da biste održali ravnotežu sa svojom porodicom, moraćete da koristite diplomatiju. Avgust će vas smiriti iako će pomirenje biti izazovno. Vi i vaši voljeni ćete deliti posebne trenutke. U septembru ćete biti izuzetno zauzeti, pa će vam trebati humor vaših prijatelja da se opustite.

Vaga Godišnji Horoskop Karijera-Posao 2023

Na kraju ćete morati da preuzmete više odgovornosti nakon stimulativna prva tri meseca 2023 tokom kojeg vam Saturn pomaže da bolje organizujete svoj posao i budete metodičniji i marljiviji.

Da biste zadržali stečene prednosti, moraćete da održite tempo i da se malo borite. Jupiter će vam podići raspoloženje, favorizovati ugovore i štititi vas do sredine maja. Sve će tada zahtevati više truda. Budite pažljivi!

Vaga Godišnji Horoskop Finansije-Novac 2023

Vage mogu da očekuju velika dostignuća u prva četiri meseca godine. Do sredine maja, ugovori, partnerstva ili čak brak mogu povećati vaš prihod i životni standard. Međutim, od 21. aprila do 15. maja pazite na svoja ulaganja i štednju u slučaju da vam se zaboravljeni račun vrati na bumerang način.

Dobre vesti najavljuju vam se početkom jula; nešto će biti deblokirano ili će se materijalizovati. Leto može biti malo depresivno, ali do 15. septembra ćete moći bolje da se nosite sa stvarima. U oktobru bi mogao da dođe do nesporazuma oko novca. Stoga ćete povećati svoju budnost do kraja godine.

Vaga Godišnji Horoskop Zdravlje 2023

Tokom prve četvrtine, Mars i Saturn vam daju mnogo snage. Saturn će tada zahtevati da vodite zdrav način života ako želite da ostanete u formi. Jupiter će vam podići raspoloženje tokom cele godine, a vaš ponekad prepotentni optimizam zaprepastiće mnoge ljude.

Nasuprot tome, možda ćete biti manje fokusirani i budni u aprilu, maju, krajem jula, početkom avgusta i poslednja tri meseca zbog anksioznosti i iscrpljenosti.

Vaše Planete u 2023 Godini

Jupiter podstiče nove ugovore i saveze do sredine maja, dok Saturn daje strpljenje i istrajnost od početka januara do kraja marta.

S druge strane, od kraja marta do sredine juna, Pluton pojačava vašu sposobnost da preduzmete akciju.

Jupiter je povezan sa postignućem, šansom i sposobnošću za uspeh. Saturn insistira na osećaju odgovornosti. Pluton je povezan sa transformacijom i jasnoćom.

Slični Članci