Godišnji Horoskop Vodolija 2022

Vodolije, skoro ste stigli! Prošli ste kroz fenomenalnu promenu od 21. decembra 2020. Sve je počelo Velikom konjunkcijom ekspanzivnog Jupitera i strukturiranog Saturna u Vodoliji, kada su njih dvoje spojili svoje nebeske supermoći i osvetlili nebo „Božićnom zvezdom“. Proveli ste prošlu godinu rizikujući u ime ličnog rasta, dok ste takođe prolazili kroz veliku fazu sazrevanja. Bila je to uzbudljiva vožnja. Ove dve planete su dijametralno suprotne: Jupiter traži trenutno zadovoljstvo, dok Saturn traži odloženo zadovoljstvo. Pred Vama je bio izazov da rastete unutar okvira i postavite čvrstu osnovu da Vaše velike ideje ne samo polete, već i ostave nasleđe.

Sa Jupiterom u Ribama do 10. maja, možda ćete moći da unovčite jedan od svojih strastvenih projekata ili da privučete novi izvor prihoda, bilo da se radi o novom poslu ili profitabilnom biznisu. Pripremite se da ponovo razmislite o „ravnoteži između posla i života“: karmički lunarni čvorovi će biti u Biku i Škorpiji tokom 2022. godine, zajedno sa pomračenjima koja menjaju igru koja će uticati i na Vaš lični i profesionalni život. Preseljenje, roditeljstvo, kupovina kuće ili preuzimanje vodeće uloge – sve bi to moglo biti na horizontu.

Ljubav

Odvojite vreme za izlaske! Ljubav se neće desiti ako se ne pokrenete. Sa Saturnom koji završava svoju poslednju punu godinu u Vodoliji, ljubav bi mogla ponovo zauzeti važno mesto u Vašem životu. Nema ničeg lošeg u letenju solo, ali, sa Jupiterom u Vašoj senzualnoj drugoj kući do 10. maja (i ponovo od 28. oktobra do 20. decembra), moglo bi Vam koristiti malo naklonosti i druženja.

Venera je retrogradna u Vašoj dvanaestoj kući oproštaja i isceljenja do 29. januara, što ga čini odličnim vremenom za obradu bola iz prethodne veze ili prevazilaženje ogorčenosti u tekućoj. Međutim, pred nama su uzbudljiva vremena! Mars ulazi u Blizance i Vašu strastvenu petu kuću 20. avgusta na šestomesečnu turneju. Ako je Vaša harizma bila u usporenom snimku, ona će se vratiti – a kada Mars bude retrogradan 30. oktobra (do 12. januara), žeravica koja bledi bi mogla ponovo da se raspali i postane goruća vatre.

Novac i karijera

Nova radna obaveza mogla bi značiti više novca. Sa hrabrim Jupiterom koji povećava Vaš potencijal zarade, bezbedno je da preuzmete još nekoliko rizika, kao što je rad od kuće ili pokretanje novog posla. Povratak na studije (ili pohađanje nekoliko časova) može Vam pomoći da dobijete bolji posao. Međutim, ovo Vas može koštati! Ako ne budete pažljivi, Vaši troškovi bi mogli naglo porasti. Suočite se sa svojim strahom od uspeha sa karmičkim Južnim čvorom u Škorpiji i zoni Vaše karijere. Ovaj ciklus od 18 meseci, koji traje od 18. januara 2022. do 17. jula 2023., ima potencijal da otkrije Vaše skrivene talente ostatku sveta. Možda tiho radite na projektu koji nije spreman za javno prikazivanje. Iskoristite sve zlatne prilike koje se mogu pojaviti kao rezultat pomračenja 16. maja i 25. oktobra.

Zdravlje

Jesi li ukočena, Vodolijo? Za to je kriv Saturn, koji je još godinu dana u Vašem znaku. Možda ćete ove godine provesti više vremena kod kiropraktičara, dermatologa ili zubara. Počnite sa prevencijom. Da, postoji razlog zašto Vam je rečeno da stojite pravo i perete zube redovno. Veza između hrane i raspoloženja biće očigledna sa severnim čvorom u vašoj zoni ishrane.

Možete da promenite svoju ishranu jedući zdravu hranu ili eksperimentišući sa dijetama ili povremenim postom. Multivitamini i drugi prirodni suplementi koje preporučuje lekar mogu pomoći da se osigura da pravilna ishrana stigne do vaših ćelija.

Porodica i prijatelji

Dok Vas Saturn, stoički, može naterati da žudite za dugim periodima samoće, zaboravite da budete pustinjak u 2022. Jupiter će biti u Ovnu od 10. maja do 28. oktobra, što će izazvati ogroman porast Vaše popularnosti. Osećaćete se popularni više nego predhodnih godina, što će pokrenuti upoznavanje mnogo novih prijatelja.

Kada se severni čvor uskladi sa vašim vladarom Uranom u Biku 18. januara, možda ćete se ponovo povezati sa važnim članom porodice ili napraviti neke uzbudljive promene u Vašoj životnoj situaciji koje su u skladu sa Vašom životnom svrhom.

Slični Članci