Godišnji Horoskop Škorpija 2022

Bez obzira da li mislite da ste „spremni“ ili ne, potpuno nova Škorpija će se pojaviti 2022! Bilo bi mudro da pozdravite te vibracije sa razigranom radoznalošću. Koji je razlog? Predstojeća godina će uvesti značajan proces koji će se dogoditi samo nekoliko puta u vašem životu. Ali prvo, morate odbaciti slojeve sebe koji više nisu „ti“. Delovi vašeg identiteta treba da su iskovani iz autentičnog osećaja „Ovo sam ja“, a ne iz bola ili prošlih iskustava. To će biti vaša misija 2022. godine, kada Lunarni južni čvor, tačka karme i prošlih života, putuje kroz Škorpiju od 18. januara 2022. do 17. jula 2023. Deo vas bi mogao da ode u podzemlje, duboko u transformacioni tunel, da doživi ovu kosmičku alhemiju.

Jupiter, kralj planeta, je u Ribama, vašoj strastvenoj i razigranoj petoj kući, do 10. maja, a zatim ponovo od 28. oktobra do 20. decembra. Vaš talenat i magnetizam će privući pažnju, od nove romanse do umetničkih projekata do velike slave. Nemojte se iznenaditi ako vas privuče neko ko nije vaš tipičan „tip“ ili ako prihvatite potpuno novi model veze. To se dešava zahvaljujući Uranu, pomračenjima i Severnom čvoru u Biku, vašem znaku ljubavi.

Jupiter će ući u Ovna i vašu šestu kuću zdravog života od 19. maja do 28. oktobra, inspirišući vas da primenite neke promene u svom životu.

Ljubav

Prihvatite izazov romantične ekspanzije! Jupiter, blistava planeta, postaje žustra u vašoj petoj kući (Ribe) do 10. maja i ponovo od 28. oktobra do 20. decembra. U ovom periodu ćete da zahtevate mnogo pažnje. Preuzmite kontrolu nad svojim erotskim željama, čak i ako to znači skretanje sa utabanog puta. Počev od 18. januara, sudbonosni lunarni severni čvor ulazi u Bika i vašu sedmu kuću odnosa, gde će ostati do 17. jula 2023. Ovaj ciklus, koji se dešava samo svakih 18,5 godina, može dovesti srodnu dušu u vašu orbitu ili vam dati hrabrosti za nove avanture.

Pošto će karmički južni čvor biti u Škorpiji, vašoj prvoj kući identiteta, samootkrivanje može biti katalizator promene. Seksualnost se zagreva 20. avgusta kada požudni Mars ulazi u Blizance, potpirujući plamen vaše erotske vatre do 25. marta 2023.! Tokom Marsovog retrogradnog perioda od 30. oktobra do 12. januara 2023. pripazite na ljubomoru i manipulativne poteze.

Novac i karijera

Dodajte više duše svojim ciljevima! Lunarni južni čvor u Škorpiji ove godine vas šalje u potragu za smislom. Mogli biste otkriti nešto što se čini u skladu sa vašim najdubljim istinama. Sa Jupiterom u vašoj zoni slave do 10. maja (i ponovo od kraja oktobra do 20. decembra), mogli biste da nastupate, predstavljate ili budete uspešni na medijima. Ne čekajte da budete otkriveni.

Upravljanje novcem će biti prioritet sredinom godine, dok se Jupiter u izobilju nalazi u Ovnu i vašoj praktičnoj magičnoj zoni od 10. maja do 28. oktobra. Tada možete ići na poslovno putovanje. Mogućnosti za ulaganje se zagrevaju kada Mars udari u vašu zonu zajedničkih resursa (Blizanci) 20. avgusta. Ako se odlučite na investiranje učinite to pre nego što Mars postane retrogradan 30. oktobra.

Zdravlje

Tokom cele godine, Saturn će biti ukorenjen u vašoj četvrtoj kući, a vi ćete se osećati najzdravije kod kuće. Ovog leta pokušajte da uzgajajte svoju hranu ili pravite sveže obroke. Napravite prostor za vežbanje gde možete da radite jogu, koreografišete plesne pokrete i dižete tegove. Pripremite se za ponovno pokretanje kada Jupiter, planeta vitalnosti, uđe u Ovna od 10. maja do 28. oktobra. Vežbanje u prirodi ili kombinovanje sa putovanjem je idealno. Obratite pažnju na svoju korensku čakru, koja se nalazi u predelu repne kosti u dnu vaše kičme. Čučnjevi, vežbe za karlični deo, pa čak i bosonogo hodanje po travi mogu pomoći da se ojača i podrži ovaj energetski centar.

Porodica i prijatelji

Sa Saturnom u Vodoliji i vašom intimnom četvrtom kućom tokom cele godine, cenićete društvo svoje „izabrane porodice“. Ponovo se povežite sa dragim prijateljima dok je Venera retrogradna u vašoj kući prijateljstva do 29. januara. Saturn može izazvati da se osećate opterećeno vašim rođacima. Možete odlučiti da se preselite kako biste ih podržali, ili da sebi date prostor koji vam je potreban da zacelite rane predaka. Jupiter u Ribama (do 10. maja i od 28. oktobra do 20. decembra) idealan je za rađanje dece ili povezivanje sa onima koje već imate.

Slični Članci