Zanimljiva i Posebna Žena Vodolija!

kakva je zena rodjena u znaku vodolije

Vodolije su jedni od najzanimljivijih i najveselijih znakova horoskopa. Žene Vodolije ne vole da ih vezuju stvari i apsolutno cene svoju slobodu. Veoma je teško naterati Vodoliju da radi ono što ne želi. Nekako su tvrdoglave, ali u isto vreme veoma prijateljski raspoložene. Ako su veselo raspoloženi, učiniće čitavu atmosferu oko sebe veoma živom. Takođe su veoma društvene i stoga imaju velike krugove prijatelja.

Nepredvidiva, originalna, inteligentna, snalažljiva i spremna za prilagođavanje ovi pridevi ne mogu da opišu ženu Vodolija. Ona je žena iz snova svakog muškarca, Vodolija vrsta žene koja mu može dati sve što mu treba bez ikakvih obaveza.

Imala bi najlepše oči. Bez obzira koje su boje, one su zaista posebne. Veruje se da svetlost ulazi u njihove oči iz druge galaksije.

Nemarne su prema tome šta nose, a to je samo po sebi čar. Prave neočekivane kombinacije između stare i nove odeće, poput kombinovanja stvari koje su nasumično odabrane sa ulične pijace sa nečim što je našlo put u njenom ormanu iz luksuzne prodavnice. Obično imaju tela u obliku cilindra, bez obzira na njihovu građu.

Ljubavne Osobine Žene Vodolije

Zbog ličnosti žene Vodolije, protivrečnosti postaju nerešive. Po prirodi ljubav smatra nečim veoma važnim u svom životu, ali je prilično promenljiva u svojim nadahnućima i naklonostima jer ne podržava ograničenja ili monotoniju.

Ženi Vodoliji je takođe potrebno veliko zajedništvo ideja sa svojim ljubavnikom da bi procvetala u vezi: i tako, ako je njen partner stalno ne stimuliše, ona će neizbežno biti manje zainteresovana za ovu zajednicu. Zaista, kada bi uspela češće da zna šta želi, njen ljubavni život bi bio nesumnjivo srećniji.

Kada pronađe idealnog partnera, žena Vodolija voli iskreno, barem tako veruje. Ali ona se toliko plaši da otuđi svoju nezavisnost da kada je u pitanju posvećenost, uvek nađe izgovore da pobegne, čak i ako je to rastuži.

Otuda žena Vodolija ima izbor između ljubavnih veza za jednu noć, šarmantnih avantura koje ne zadovoljavaju najdublje težnje njenog srca ili nemoguće ljubavi prema očigledno nepristupačnim muškarcima. Ovo poslednje će joj pružiti čitav niz emocija kojima teži, ne plašeći se da će biti uhvaćena u njihove mreže.

Međutim, kada je vezana, žena Vodolija postaje najšarmantniji, najsveobuhvatniji i najtolerantniji partner. Ona je sposobna za veliku posvećenost kada su njene strasti pogođene, čak i kada predmet njenog plamena ne zaslužuje takvu ljubav i posvećenost.

Status celibata joj ne smeta; zapravo je sasvim suprotno! Ona tada namerava da u potpunosti iskoristi ovu situaciju, jer služi i za očuvanje njene dragocene slobode i za bekstvo od usamljenosti. Međutim, ova vrsta postojanja ne može biti njena beskonačno, a žena Vodolija će jednog dana početi da traga za muškarcem koji će sa njom uspostaviti duboke odnose saučesništva. Na kraju, ona će uvek preferirati vezu nego brak.

Žene Vodolije su prilično cvrkutave i lako mogu vratiti osmeh na licu svog partnera ako se čini da je njihov partner u depresivnom stanju. To je razlog zašto postaje teško ostati ljut na Vodolije. Ženi Vodoliji će možda trebati vremena da se otvori, ali kada jednom razviju zonu udobnosti sa svojim partnerom, nema osvrtanja unazad.

One su iskrene u svojim odnosima i pokušavaju da održe vezu koju su izgradili sa nekim. Još jedan kvalitet koji se kod njih ceni je to što se baš i ne zalažu za stvari. Ne reaguju previše na male stvari koje pomažu njihovom partneru da se iskreno izrazi.

Žene u horoskopskom znaku Vodolije ponekad mogu delovati hladno jer ne vole da pokazuju svoju naklonost u javnosti i više vole svoju toliko željenu privatnost. Žene Vodolije se možda ponekad ne izražavaju, ali ih je lako povrediti čak i najmanji postupci svojih najmilijih, iako to brzo prebole.

Ponekad mogu preterati da budu zaštitnički nastrojeni prema svojim najmilijima u izražavanju zabrinutosti, što može biti malo frustrirajuće za njih. Žene Vodolije vole svoju nezavisnost i mogu se malo uznemiriti ako osete da im se narušava privatnost.

Slaganje Žene Vodolije sa Drugim Znacima Horoskopa

Vodolija, filozof, pripada elementu vazduha, koji je element misli i apstraktnih ideja.

Isto tako i Blizanci i Vaga, ali to ne mora da znači da je Vodolija posebno kompatibilna sa njima, oni moraju da dele mišljenja o važnim stvarima i da budu radoznali jedni o drugima. Ni u tom slučaju Vodolija nije uvek nekompatibilna sa, recimo, zemaljskim znacima Bika, Device i Jarca, iako su oni prilično različiti. Treba uzeti u obzir sve karakteristike svakog znaka.

Uopšteno govoreći, žena Vodolija treba da ima intelektualnu razmenu sa partnerom. Uzajamno promišljanje divne složenosti života i sveta u kome se nalazimo. Za Vodoliju, to je deo šarma da imate značajnu drugu osobu – da zajedno istražujete značajna pitanja.

Naklonost i milovanje nisu dovoljni. Mora postojati otkriće jedno drugog i mora biti zanimljivo. Kada više nema pitanja na koja treba pronaći odgovore, ljubav žene Vodolije teži da se raspadne.

Žena Vodolija i Muškarac Ovan

Vodolije stalno podržava i podstiče projekte i ideje partnera Ovna. Jednako tako, Ovan uvek pokazuje interesovanje za inovativne i ultramoderne ideje Vodolije. Mogu postojati periodi kada neprikladna brzopletost Vodolije iritira Ovna. Ipak, ovo će biti više izuzetak nego norma. Pošto su oboje izuzetno dinamični i puni života, teško da će njihova veza biti neuzbudljiva ili ponavljajuća. Jednom rečju, veoma dobar ljubavni spoj!

Žena Vodolija je u stanju da prihvati bes muškarca Ovna bez da se uvredi i natera ga da sagleda problem iz novog ugla na ljubazan način. U ovoj vezi, deo muškarca Ovna je ograničen na ubrizgavanje žara u ljubavni meč i inspirisanje empatije u njoj. Njegovi uporni načini će je zaintrigirati i njena autonomija će ići uz njegov poziv na slobodu. Njihov razgovor nikada neće biti suvišan i ni na koji način se neće zasititi jedno drugom.

Žena Vodolija i Muškarac Bik

Tvrdoglavost Bika uz nefleksibilnost Vodolije često dovodi do velikih nevolja. Štaviše, Biku će možda biti teško da prihvati ili jednostavno toleriše Vodolijine originalne i netipične ideje. Ova dva horoskopska znaka su veoma odlučna, tako da, kada imaju nešto na umu, to više nije san jer će učiniti sve da postignu svoj cilj.

U ovoj zajednici glavni problemi nastaju kada je Vodolija promenljiva ili želi da zadrži svoju nezavisnost. Tada sukob sa posesivnim i ljubomornim Bikom postaje neizbežan. Ako su u stanju da razumeju drugačiju prirodu svog partnera, ova veza može biti sjajna.

Horoskopski ljubavni spoj između žene Vodolije i muškarca Bika nema mnogo verovatnoće kompatibilnosti. U ranim fazama zajednice, oni mogu osećati da imaju komplementarnu prirodu. Međutim, dugoročno, razlike u temperamentu će početi da menjaju njihovu početnu kompatibilnost u stalne sporove.

Tradicionalne ideje muškarca Bika sukobljavaju se sa ukusom žene Vodolije za promenom. Štaviše, njena slobodna priroda će ga učiniti ljubomornim. Oboje su veoma odlučni i borba ega je česta u takvoj ljubavnoj vezi. Moraće da reše svoje razlike ako žele da zadrže svoju početnu ljubavnu kompatibilnost.

Žena Vodolija i Muškarac Blizanci

Potrebe Vodolije za samoćom i nezavisnošću nikada neće uticati na Blizanca. U stvari, u onim periodima kada Vodolija deluje malo odvojenije, partner Blizanci uživa previše u sopstvenoj slobodi da bi zamerio Vodolijevom ponašanju.

Pored toga, Blizanci vole kreativnost i maštu Vodolije. Vodolija će podjednako voleti nepredvidljivost i samoopredeljenje Blizanaca. Ipak, Vodolija mora da nauči romantiku da bi zadovoljila Blizančeve potrebe za strašću. Ova ljubavna kompatibilnost horoskopskih znakova je definitivno jedna od najkompatibilnijih.

Muškarac Blizanci i žena Vodolija vole većinu osobina jedno drugog. Oni svakako vole da učestvuju u važnim diskusijama. Zajedno, Blizanci i Vodolija istražuju nove poglede i uživaju u inovacijama. Muškarac Blizanci voli različitost koliko i žena Vodolija, pa se savršeno slažu.

Neće im biti potrebno da sklapaju prijateljstva jer lako mogu biti prijatelji kao i ljubavnici. Ukratko, horoskopski spoj između muškarca Blizanca i žene Vodolije je veoma kompatibilan.

Žena Vodolija i Muškarac Rak

Ljubavni meč između Vodolije i Raka mora da se suoči sa mnogim potencijalnim poteškoćama, jer će njima dvoje biti veoma teško razumeti jedno drugo. Pozitivan aspekt ovoga je to što su ova dva ljubavnika komplementarna: Vodolija može da trenira Raka da se malo više odvaja od svega i da koristi glavu umesto srca. Rak može pokazati Vodoliji kako da bude toplija i strastvenija. Da bi ova veza uspela, ova dva horoskopska znaka samo treba da shvate da imaju različite ličnosti.

Intenzitet koji muškarac Rak traži u vezi retko može da obezbedi žena Vodolija. Ona je prilično distancirana i voli površne veze. Žena Vodolija želi da pronađe razumnog saputnika, sa kojim može da razgovara satima bez da joj bude dosadno.

S druge strane, muškarac Rak želi ženu koja može da ga razume, voli i zagrli sa njim kada je depresivan ili tužan. On traži više saosećanja, ali ona oseća da mu je ranije ponudila previše toga. Dugoročno gledano, kompatibilnost između muškarca Raka i žene Vodolije ne rezultira sjajnim horoskopskim podudaranjem.

Žena Vodolija i Muškarac Lav

Što se ljubavi tiče, Lavu je potrebno mnogo više strasti nego Vodoliji. Bez obzira na to, njihova različita ličnost može se pokazati kao prednost ako nauče da shvate ovu razliku kao više komplementarnu nego konfliktnu.

Na primer, Vodolija će tražiti od Lava da bude opušteniji, dok će drugi zahtevati da prvi bude prizemniji. Primarni magnetizam u ovom horoskopskom podudaranju je prilično dobar. Ali oni moraju da upravljaju svojim egom kako mali problemi ne bi prerasli u velike sporove.

Neophodni su mnogi napori da se održi ljubavna kompatibilnost između muškarca Lava i žene Vodolije nakon prvih dana međusobne privlačnosti, koja je u početku uglavnom fizička. Oba ova dva znaka zodijaka treba da naprave nekoliko koraka jedno ka drugom da bi razumeli i poštovali svoje različite ličnosti.

Muškarac Lav će morati da prihvati potrebu žene Vodolije za slobodom i individualnošću, a zauzvrat će ona morati da zadovolji njegov poziv za intimnost. Pošto je muškarac Lav prilično sebičan, dok žena Vodolija brine o svima, moraće da nađu sredinu u kojoj će ublažiti svoje razilaženje.

Žena Vodolija i Muškarac Devica

Što se tiče njihovog ljubavnog meča, veza može dugoročno ispasti iz koloseka. Njihova intelektualna kompatibilnost ima veće šanse za uspeh nego njihova sentimentalna veza. Njihova ličnost i priroda se razlikuju.

Devica je veoma uravnotežena i ponaša se razborito, dok iza postupaka Vodolije ne stoji skrupulozna mudrost. Nakon toga, kompatibilnost njihovog ljubavnog meča je pomalo neizvesna. Vodolija i Devica mogu biti izgubljeni u sopstvenim mislima pa zaborave da brinu jedno o drugom.

Ako žena Vodolija i muškarac Devica traže zajedničku dugotrajnu vezu, moraju biti spremni na mnogo truda. Muškarac Devica je pesimista i veoma anksiozna osoba, dok je žena Vodolija opuštenija i odvojenija i pristupa životu kroz njegove zabavne aspekte.

Njihov sindikat ne može iskoristiti sjajnu hemiju, ali mogu izgraditi čvrste veze preko svoje odlične intelektualne kompatibilnosti. Bez obzira na to, oni mogu da ohrabre jedni druge da ostvare sve svoje ambicije i ideje.

Žena Vodolija i Muškarac Vaga

Pošto oboje vole slobodu, od partnera ne zahtevaju toliko. Vaga koristi svoju harizmu i diplomatiju, a ne tvrdoglavost i bes, da bi Vodolija više uključena u vezu. Početna privlačnost u ovom ljubavnom meču je prilično trenutna i postoji veća verovatnoća da će međusobni magnetizam završiti u dugoročnoj kompatibilnosti.

Vaga voli Vodolije zbog njegove originalnosti i inventivnosti, dok Vodolija ceni objektivnu i prijatnu prirodu Vage. Međutim, Vaga tek treba da ubedi Vodoliju da pokaže bar malo više privrženosti i topline u vezi, što će on, najverovatnije, uspeti da postigne svojim prirodnim smislom za diplomatiju.

Žena Vodolija i muškarac Vaga se prilično dobro slažu, jer su njihove ličnosti prilično slične. Njihova zajednica može biti u velikoj meri kompatibilna jer mogu biti prijatelji, kao i ljubavnici. Muškarac Vaga uvek čini da se žena Vodolija oseća jedinstveno i izuzetno. Štaviše, Vodolija će vremenom biti sve više demonstrativna u izražavanju ljubavi, tako da na duge staze ova veza postaje bolja.

Njegovi optimistični načini i njegova pamet povećavaju njena osećanja prema njemu iz dana u dan. Muškarac Vaga voli originalnost žene Vodolije i njen spontani temperament. Odnos između njih je privržen, prijatan i lak. Jednom rečju, ova ljubavna veza bi mogla da bude uspešna!

Žena Vodolija i Muškarac Škorpija

Vodolije imaju mnogo prijatelja i poznanika jer vole da se druže. Ali ako u njihovom telefonskom imeniku ima mnogo brojeva, nijedna od ovih osoba im nije zaista bliska. Vodolija više voli kvantitet nego kvalitet, što apsolutno nije slično prirodi horoskopskog znaka Škorpije. Zapravo, Škorpiji treba samo nekoliko, ali bliskih prijatelja, a odanost i stabilnost su pravila njihovog prijateljstva.

Ipak, glavna dilema kompatibilnosti u ovom horoskopskom poklapanju ukazuje na emocionalnu oblast, gde Škorpija prevazilazi, a Vodolija se povlači. Ovaj problem može biti nerešiv jer su ova dva horoskopska znaka prilično tvrdoglava i slede svoja uverenja bez obzira na sve, što sve nesporazume čini još težim za rešavanje.

Osim kratkotrajne afere, ljubavni spoj žene Vodolije i muškarca Škorpije ima vrlo male šanse za kompatibilnost. Iako je hemija izuzetna i može biti osnova čvrste i stabilne zajednice, njihova ličnost je toliko različita da je gotovo nemoguće postići nešto značajno iz njihovog odnosa.

Ljubomora muškarca Škorpije i potreba za međusobnom zavisnošću razbesneće slobodnu ženu Vodoliju, a njena veoma društvena ličnost učiniće ga još ljubomornijim i zabrinutijim. Klonite se ove ljubavne veze!

Žena Vodolija i Muškarac Strelac

U ljubavnom meču Vodolije i Strelca, oboje mogu da zadrže slobodu i nezavisnost, što im je primarna želja u vezi. Iako su im temperamenti prilično različiti i ako ne idu jedno prema drugom, nerazumevanje može ugroziti njihovu dugoročnu kompatibilnost.

Brak ili bar dugotrajna veza i sreća je najverovatniji rezultat ljubavnog spoja između žene Vodolije i muškarca Strelca. Hemija između ova dva horoskopska znaka je izuzetna i savršeno se razumeju. Oboje žele raznolikost u svom postojanju i tako je kao da su stvoreni da budu zajedno jer oboje pružaju ono što drugi žele.

Muškarac Strelac će podsticati originalnost žene Vodolije, a ona će ga zauzvrat mentalno motivisati. Kada su zajedno, nikada ne prestaju da razgovaraju i vole se dok su živi. Ukratko: savršen spoj!

Žena Vodolija i Muškarac Jarac

Dilema je u tome što oni mogu biti toliko upleteni u svoja zanimanja da mogu zanemariti svoj ljubavni spoj i kompatibilnost. Ova veza može dovesti do nedostatka naklonosti, strasti i romantike. I Vodolija i Jarac mogu ispasti nepovezani i udaljeni.

Stoga, ova veza zahteva nekoliko prilagođavanja da bi bila uspešna. Vodolija će morati malo da kontroliše svoju društvenu prirodu i pokuša da razume Jarčevu prizemljenu ličnost. Što se njega tiče, Jarac će morati da unese strast i žar u vezu.

Horoskopski ljubavni meč između muškarca Jarca i žene Vodolije zahteva dosta ustupaka. Njena samouverenost u početku privlači muškarca Jarca. Ali pre ili kasnije, Jarac želi da dominira njome i ograniči njenu slobodu. S druge strane, ženi Vodolija može biti previše teško i dugo da se bori protiv prirodnog autoriteta Jarca, pa će ga ili ostaviti ili prihvatiti da mu dozvoli da drži uzde.

Međutim, žena Vodolija takođe poštuje odlučnost Jarca da konkretizuje svoje snove i ako je spremna da napusti deo svoje nezavisnosti, možda će joj se na kraju dopasti stabilnost i udobnost koju muškarac Jarac donosi u vezu. Ukratko, previše je različitosti da bi se ova ljubavna kompatibilnost pretvorila u uspeh bez mnogo napora sa obe strane.

Žena Vodolija i Muškarac Vodolija

Veza koja uključuje dve Vodolije ima male šanse za preteranu strast, jer su oboje prirodno neozbiljni. Međutim, dve osobe Vodolije deliće odličan intelektualni afinitet. Iako ovaj par neće biti mnogo privržen ili pun ljubavi, biće izuzetno prijateljski, posebno opušten i niko od njih nije posesivan ili ljubomoran.

Hemija između dve osobe Vodolije je zaista briljantna. Veoma su realistični, prizemni i deluju logično, a ne emotivno. Oni će se dobro razumeti, ali uporediva negativna ličnost koju dele može ih dovesti do važnih poteškoća u kompatibilnosti. U takvom slučaju, bilo koji od njih će morati da se savije ili će posledice biti katastrofalne.

U vezi muškarca Vodolije i žene Vodolije, oba partnera su veoma jednostavna i žele život bez problema. Oboje će brzo ukazati jedno drugom na grešku i to će pokrenuti svađe između njih osim ako neko od njih ne otkrije sopstvenu grešku. Oboje žele da njihov ljubavnik provodi vreme sa njima, ali oni sami ne mogu da štede vreme za njih.

Oboje bi trebalo da gledaju da izraze sve svoje emocije i misli svom partneru. Biti samo muž-žena ili ljubavnici ne čini dobar odnos; moraće da razumeju fizičke i emocionalne potrebe jedni drugih. Kada ne mogu da reše svoje probleme kao ljubavnici, onda treba da razmišljaju kao prijatelji i rešavaju svoje probleme.

Žena Vodolija i Muškarac Ribe

Ribe se oslanjaju na instinkt, dok se Vodolija oslanja na zdrav razum i istraživanje. Ribe su mnogo ljubaznije od Vodolije i mogu da se povezuju sa tugom drugih. Vodolija ima sasvim drugačiji pristup: ona analizira tuđe bolove iz objektivne tačke gledišta i tako se ne brine previše o njima. U stvari, Vodolija poseduje sposobnost da se bez poteškoća izoluje i zaštiti od okolnosti.

Ova vrsta štita može se nazvati ravnodušnošću, ali za Vodonošu je prirodno da se odvoji od situacije da bi je intelektualizovao tako da rasuđivanje nije pristrasno zbog osećanja. Stoga, Ribe mogu pobeći od ove ljubavne veze, jer Vodolija neće pružiti bliskost i nežnost koju Ribe priželjkuju u vezi.

Dugoročna kompatibilnost između muškarca Ribe i žene Vodolije nema garanciju. Verovatno će prestati čim je počelo. Objašnjenje je da ova dva horoskopska znaka traže potpuno različite osobine ličnosti u svom ljubavniku.

Muškarac Riba želi intimnu i strastvenu zajednicu, dok je ženi Vodoliji potreban neko avanturistički nastrojen sa kim može doživljavati novine, uzbuđenje i zabavu. Ne želi da izgubi slobodu, ali Ribe je stalno žele uz sebe. Ova veza može biti neuspeh jer muškarac Riba možda neće moći da pruži nezavisnost koju žena Vodolija želi i možda neće moći da joj ponudi intimnost i strast koju želi.

Zabavljanje sa Ženom Vodolijom

Ženu Vodoliju nikada ne treba ubeđivati da bude tačna jer nije. Ako imate sastanak sa ženom Vodolijom, morate biti spremni da čekate dugo, možda čak i do te mere da je podsetite da ima sastanak. Žena Vodolija je osetljiva, intuitivna i građanska.

Ako bi Vas žena Vodolija postavila za sekretara prvog parapsihološkog kongresa, prihvatite ponudu bez uzdržavanja, jer će to biti međunarodni kongres i neko bi joj sigurno morao pomoći. Teško im je ugoditi, pa se pobrinite da joj dokažete da živite na ivici i da ste sposobni da smislite i progresivne ideje. Žena Vodolija ne bi sanjala da izlazi sa muškarcem bez inicijative. Kao neko ko bi se čvrsto držao tradicionalizma svojih roditelja.

Žena Vodolija će biti više nego srećna što ima sa kim da razgovara o planetarnim promenama i telepatiji. Voli prijateljstvo i prijatelje, a ima ih mnogo, ali, s druge strane, nikada ne nađe vremena za njih, što je rezultiralo mnogim hladnim ratovima i prekinutim prijateljstvima. Za ljubav prema ženi Vodolije potrebno je mnogo hrabrosti i strpljenja.

Žena Vodolija ima neograničenu maštu i njena erotska prefinjenost ne prihvata otpor. Sa njom se zaista mora slediti „Sve ili ništa“!

Saveti da Zavedete i Zadržite Ženu Vodoliju

Od svih znakova zodijaka, Vodonošu je verovatno najteže osvojiti! Pod svojim slobodarskim i ravnodušnim izgledom, žena Vodolija je idealista koji zaista ima veoma visoku ideju o ljubavi.

Pazite: žena Vodolija se lako može uvući u avanturu, ali je to ne sprečava da sledećeg jutra ode tiho kao da se ništa nije dogodilo, i tada će se prema vama ponašati kao prema prijatelju, a ne kao ljubavniku!

Da bi avantura trajala duže od jednog dana, evo saveta: budite prvi koji će raskinuti. Ponašajte se kao da ste ravnodušni i umorni. Iznenađena i zaintrigirana, žena Vodolija će vas poželeti nazad.

Čak i nakon nekoliko godina zajedničkog života, i dalje ćete biti iznenađeni nekim reakcijama vaše žene Vodolije. To je zato što horoskopski znak Vodolije ima višestruku ličnost i često je nepredvidljiv. Originalna, antikonformistička, žena ovog znaka odbacuje restriktivna društvena pravila i tabue.

Ne tražite od nje da vodi konvencionalni ljubavni život, niti da brine šta će to reći. Ne rizikujte da probudite njene provokativne trendove. Ništa je nije moglo zaustaviti!

Da biste zadržali ovu šašavu obožavateljku slobode, olakšajte joj život. Oslobodite je finansijskih briga i kućnih obaveza, nemojte je žaliti i kritikovati. Štaviše, obratite pažnju da izbegavate previše da je kontrolišete, pre ili kasnije, vaša žena Vodolija će pokušati da se oslobodi ove sputavajuće veze. Ovde morate biti pametni ako želite da sačuvate svoj brak, jer žena Vodolija neće tolerisati bilo kakvo kršenje njene slobode.