Karakteristika i Crte Ličnosti Osobe Rođene sa Mesecom u Vagi!

Mesec u Vagi

Mesec u Vagi daje osećaj razumevanja, tolerancije i nežnosti. Vi ste ambiciozni, ali istovremeno veoma zavisni od drugih. Simbol Vage je vaga, koja označava urođenu simetriju koju pruža uticaj. Ovo je pozicija diplomate, širokog pogleda i otvorenog, društvenog i prijateljskog.

Prilagodljivost ovog Mesečevog znaka je značajna; ne volite sporove i nered i činite sve što možete da održite dobro podmazan društveni i poslovni život. Balans, harmonija i kućni mir su vam veoma važni. Ujednačeni, dobro vaspitani i ljubazni, pokazujete sve one osobine koje osiguravaju mnoge prijatelje i aktivan društveni život.

Vi ste zaista promišljena i dobrodušna osoba koja se trudi da bude dobra prema ljudima. Veoma volite ljude i ne volite dugo biti sami. Imate potrebu da imate sve poput sebe, a vaše emocionalno blagostanje zavisi od odobravanja drugih. Dakle, previše ste nestrpljivi da ugodite. Ovo je znak savršenog mirotvorca i diplomate.

Vaša priroda je ljubazna i lako se pokoleba, često pokazuje sklonost ka lenjosti. Ponekad imate tendenciju da se previše oslanjate na druge i možete odložiti donošenje važnih odluka. Mnogo puta se čini da se suočavate sa životnim problemima i odlukama manje-više metodom pokušaja i grešaka. Previše spremni na kompromise, često dozvoljavate drugima da vas iskoriste.

Vi slobodno žrtvujete svoje želje za tuđe. Veoma vam je teško da budete samopouzdani i da se zalažete za sebe. Pošto ne volite konfliktne situacije, možete se uzdržati od izražavanja nezadovoljstva koje imate u svojim vezama, često čekajući da bude prekasno da ispravite situaciju.

Veze su vam važne i ne volite da budete sami. Stabilan partner, skloni ste da se nagodite sa jednom posebnom osobom umesto da igrate na terenu. Posvećeni i verni, provodite veliki deo svog vremena zadovoljavajući potrebe i želje svog bračnog druga.

Vaš cilj kod partnera je stabilnost, a ne strast ili uzbuđenje. Obično se misli da su ljubavne veze Vaga više u glavi nego u srcu. Briga o tome šta drugi misle i činjenje onoga što je ispravno čini vas prilično konvencionalnim i konzervativnim u svim vašim romantičnim i društvenim aktivnostima.

Vi ste prefinjeni i imate definitivnu ljubav prema prefinjenom, umetnost, muzika itd. Možda imate neki prirodni umetnički ili muzički talenat. U najmanju ruku, vi cenite sve lepše stvari u životu i skloni ste da budete pokrovitelj umetnosti ako vam sredstva dozvoljavaju.

Vi ste dobar planer, ali vam je često teško da svoje planove sprovedete u delo i da ih dovedete do kraja. Um Vage je kontemplativniji, gradi sjajne ideje, ali ponekad ne uspe da ih sprovede.

Odlučnost obično nije jak kvalitet s Mesecom u Vagi, um možda gradi sjajne ideje, ali niste uvek spremni da delujete u skladu sa njima. Donošenje odluka može biti teško, jer obično možete videti obe strane svakog problema. Za vas je presuda važnija od izvršenja.

Slični Članci